logo Chef's Bureau

Home

Koks

Interim management

Chefs thuis

Tarieven

Contact

Algemene voorwaarden

 

Interim management

 

Wij hebben Chefs managers in dienst met verstand van zaken in onder meer de volgende gebieden:

  • HACCP
  • Receptuur
  • Reorganisatie
  • Implementaties
  • Inrichting keukens
  • Restaurants in instellingen
  • Trainingen

Bijvoorbeeld:

Volwaardige restaurants zijn erg in opkomst binnen de instellingen maar hoe pakt u dat aan?
Gaat u, zoals de meeste van uw collegae “restaurantje spelen” met alle, vooral financiële, gevolgen van dien? Of huurt u een ervaren manager in die samen met u eerst de doelstellingen doorneemt.
Een manager die:

  • uitzoekt welke voordelen uw restaurant moet hebben en wat u ermee wilt bereiken;
  • u op alle “ins en outs” van het restaurantwezen wijst;
  • u voorrekent wat wel en niet rendabel is in uw restaurant;
  • de juiste inrichting van zowel de keuken als het restaurant begeleidt;
  • een goede menukaart maakt en doorrekent;
  • zicht geeft op vergunningen en opleidingen voor personeel;
  • personeel omschoolt en/of nieuw en geschikt personeel werft.

Het opzetten en implementeren van een restaurant binnen uw instelling is een vak apart en dient met de juiste kennis van zaken te worden uitgevoerd.

 

In het verlengde hiervan veranderen de traditionele keukens in rap tempo. Heeft u de juiste keukenmanager binnen uw bedrijf om dit goed en adequaat te begeleiden of te (re)organiseren?

Iemand die verstand heeft van:

  • Het implementeren van nieuwe kooktechnieken of distributiesystemen van maaltijden om met de tijd mee te gaan?
  • Het eventueel inspelen van de “grote keuken” op het nieuwe restaurant of op concurrenten? 
  • Het teweegbrengen van een cultuuromslag in een ingedutte of slecht functionerende keuken?

Allemaal aspecten die veel kennis en ervaring eisen van de keukenmanager.
Chef’s bureau heeft ze in huis!

     

 

payoff
creatie: carenZa