| Interim management   Wij hebben Chefs managers in dienst met verstand van zaken  in onder meer de volgende gebieden: 
              
                HACCPReceptuurReorganisatieImplementatiesInrichting  keukensRestaurants  in instellingenTrainingen  Bijvoorbeeld: Volwaardige restaurants zijn erg in opkomst binnen de  instellingen maar hoe pakt u dat aan? Gaat u, zoals de meeste van uw collegae “restaurantje  spelen” met alle, vooral financiële, gevolgen van dien? Of huurt u een ervaren  manager in die samen met u eerst de doelstellingen doorneemt.
 Een manager die:
 
              
                uitzoekt  welke voordelen uw restaurant moet hebben en wat u ermee wilt bereiken;u  op alle “ins en outs” van het restaurantwezen wijst;u  voorrekent wat wel en niet rendabel is in uw restaurant;de  juiste inrichting van zowel de keuken als het restaurant begeleidt;een  goede menukaart maakt en doorrekent;zicht  geeft op vergunningen en opleidingen voor personeel;personeel  omschoolt en/of nieuw en geschikt personeel werft. Het opzetten en implementeren van een restaurant binnen uw  instelling is een vak apart en dient met de juiste kennis van zaken te worden  uitgevoerd.    In het verlengde hiervan veranderen de traditionele keukens  in rap tempo. Heeft u de juiste keukenmanager binnen uw bedrijf om dit goed en  adequaat te begeleiden of te (re)organiseren? Iemand die verstand heeft van: 
              
                Het  implementeren van nieuwe kooktechnieken of distributiesystemen van maaltijden  om met de tijd mee te gaan? Het  eventueel inspelen van de “grote keuken” op het nieuwe restaurant of op  concurrenten?  Het  teweegbrengen van een cultuuromslag in een ingedutte of slecht functionerende  keuken? Allemaal aspecten die veel kennis en ervaring eisen van de  keukenmanager.Chef’s bureau heeft ze in huis!
 |